Kwaliteit staat voorop in onze brasserie. Of het nu een kopje koffie, een broodje gezond of een uitgebreide maaltijd van meerdere gangen betreft. Want in beginsel is alles mogelijk. Van een heerlijk kopje koffie drinken, met vers gebak erbij, tot snel even een broodje eten tussen de middag en uitgebreid, op niveau, dineren (voor groepen vanaf 15 personen).

Met een klein of groot gezelschap, in ons sfeervolle interieur of op het ruime terras, genietend van het prachtige uitzicht over het meer. Misschien wel na een aperitief bij onze open haard…

Onze chef-kok kan zich meten met de besten – terwijl wij een alleszins aanvaardbare prijs-kwaliteitverhouding een absolute voorwaarde vinden. In onze gerechten proeft u de liefde voor het vak en de invloed van de streek en de jaargetijden.

Vaak is er wat te doen in het restaurant. Themadagen en -weken, speciale brunches, muzikaal omlijst – zo verscheiden als onze gerechten zijn onze activiteiten. De beste manier om u hiervan te overtuigen: komt u eens langs?

Ga direct naar onze lunchkaart. Via de knop Menu vindt u ook onze borrelhappen, high tea met en zonder bubbels, high wine, tapasworkshops en regelmatig een nieuw seizoensmenu.

Elke zondag kunt u genieten van onze Zoete Verleiding Brunchbuffet.