Event Oktoberfest - Jetzt geht's los!
Date 21 oktober 2017 - 20:00
Kaarten in de voorverkoop € 10,00
Kaarten aan de zaal € 12,50
Leeftijd 18+

Partytime!

De oorsprong van het traditionele Oktoberfest ligt in München, waar ter ere van een koninklijk huwelijk in 1810 een uitbundig feest werd gevierd. Inmiddels wordt op steeds meer plaatsen een variant van dit gezellige festival gehouden en nu heeft Zutphen ook een eigen Oktoberfest: op 21 oktober bij ons! Jetzt geht’s los!

Het feest is voor iedereen van achttien jaar en ouder. DJ Gildo von der Wiesn draait alle bekende Duitse nummers zoals Cowboy’s und Indianer, Schatzi schenk mir ein Foto, Viva Colonia, Ich bin wie du en Das Fliegerlid. Hij kan met zijn après-ski-ervaring in Oostenrijk Bronsbergen laten schudden. Anita’s Schlager Parade verrast het publiek met Duitse muziek zoals die ooit bedoeld was. In de medleys komen heel wat Duitse superhits voorbij. Dat wordt meezingen! Ook de Zutphense DJ Shar maakt er een feest van.

De bediening aan tafel is geheel in stijl: in klederdracht. Wie trek krijgt van het feesten, neemt natuurlijk een broodje worst met sauerkraut.

Het feest duurt van 20.00 tot 2.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro aan de zaal en 10 euro in de voorverkoop bij Friethuys ’t Kasteleijntje aan de Emmerikseweg 107a en bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Bezorgservice: tel. 06104515954.