Bijzondere momenten verdienen een bijzondere ambiance. Goed verzorgd, met lekker eten en perfecte service. Een familiereünie, 25-jaar huwelijk, er op uit met vrienden of uw verjaardag buiten de deur vieren?

Voor uw feest en partij bieden wij maatwerk. Onze Panoramabar heeft de charme van een Engelse bibliotheek en biedt een prachtig, uniek uitzicht. Onze vier afzonderlijke zalen kunnen probleemloos aan elkaar geschakeld worden, zodat er één grote feestzaal ontstaat, met een warme sfeer en een niet-alledaags vergezicht. En wat te denken van ons Cubaanse eetcafé Hemingway’s waar u zich in Latijns-Amerika waant.

Wij vinden dat uw feest een onuitwisbare herinnering hoort te worden. Overleg daarom met ons wat uw wensen zijn rondom thema’s, aankleding en culinaire verzorging. Alles is bespreekbaar.

Kijk ook bij Feestarrangementen, Buffetten en Catering.

Overnachten

Fort Bronsbergen biedt nog een extra faciliteit aan de gasten, zowel zakelijk als particulier. Desgewenst regelen wij één of meerdere overnachtingen in het nabijgelegen, riante bungalowpark. U verblijft dan in een ongedwongen, rustige omgeving.

Meer informatie of meteen een afspraak maken? Bel 0575-538438 of mail naar fort@bronsbergen.nl.