Het congrescentrum van Fort Bronsbergen is speciaal ingericht voor uw zakelijke bijeenkomsten. De stijlvolle en functionele ruimtes maken bijeenkomsten mogelijk voor groepen tot driehonderd personen.

Wij streven naar ideale randvoorwaarden om uw bedrijfspresentatie, vergadering, conferentie of seminar een succes te kunnen laten worden: daglicht en klimaatbeheersing in alle ruimtes dragen ertoe dat uw relaties de hele dag fit en geconcentreerd blijven. Uiteraard heeft u bij ons de beschikking over audiovisuele materialen, zoals beamers en schermen.

Bekijk hier onze vergaderarrangementen.

Informatie over de zalen en de mogelijke opstellingen vindt u op de pagina Zalen en vergaderopstellingen.

De culinaire verzorging veraangenaamt uw verblijf nog meer. Tijdens of na afloop van uw zakelijke bijeenkomst kunt u gezellig wat eten en drinken in onze Brasserie met een prachtig terras dat uitkijkt over het water tot uitgebreid dineren op niveau. Onze chef-kok kan zich meten met de besten.

Of lijkt het u wat om in Zuid-Amerikaanse sfeer een swingende cocktail of koel biertje te drinken en exotische gerechten te proeven in het prachtige Cubaanse eetcafé Hemingway’s?

Onze locatie is goed bereikbaar en we beschikken over een ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Indien gewenst kunt u uw gasten laten overnachten in de bungalows op het naastgelegen recreatiepark.

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op, 0575-538438 of mail naar fort@bronsbergen.nl. We leveren graag maatwerk.